LEGSIKERESEBB FEJLESZTÉSEINK

Helicobacter pylori:
barát vagy bűnös?

Egy 2018-as metaanalízis szerint a világ lakosságának közel 44%-a Helicobacter pylori fertőzésben szenved. Ez a fertőzés jelen esetben nem a szokásos jelentéstartammal bír, hiszen maga a fertőzöttség nem egyenlő a betegséggel vagy panaszok meglétével.

Csúcstechnológiás
étrend-kiegészítők

A mikrokapszula ötszörös védelemmel ellátott “szkafander” az alkalmazott jótékony baktériumok számára az emberi bélrendszerben folytatott útjuk során.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Mentális egészséget támogató, stressz elleni termékek

Mentális egészséget támogató, stressz elleni termékek

Immunrendszert támogató termékek

Immunrendszert támogató termékek

Vitalizáló, energiaszintet növelő termékek

Vitalizáló, energiaszintet növelő termékek

Emésztést és bélflórát támogató termékek

Emésztést és bélflórát támogató termékek

Ízületvédelem és felhőtlen sportolás

Ízületvédelem és felhőtlen sportolás

Hisztamin intolerancia esetén

Hisztamin intolerancia esetén

Bőr- és kötőszövet táplálás

Bőr- és kötőszövet táplálás

Anti-aging és Testsúlykontroll termékek

Anti-aging és Testsúlykontroll termékek

Gyermekek részére

Gyermekek részére

NAPFÉNYVITAMIN
TM

Hazai fejlesztésű, prémium mikrotápanyag termékek és problémaspecifikus probiotikumok, amelyek merőben eltérnek a sablonos tömegcikkektől. A NapfényVitamin™ termékeket innovatív szemlélet és komoly kutató munka eredményei alapján hoztuk létre Önnek és szeretteinek.

HAZAI FEJLESZTÉS ÉS KUTATÁS

Pintér Zoltán a Napfényvitamin megálmodója és alapító tulajdonosa személyes indíttatásból és a táplálkozástudományban jártas kutató társai bíztatására fontosnak tartotta, hogy létrehozza a napfény és a tudomány városában, Szegeden ezt az egyedi étrend-kiegészítő termékcsaládot Napfényvitamin™ márkanéven.

PRÉMIUM MINŐSÉG

A Napfényvitamin™ termékek Szegeden egy GMP minősítésű üzemben készülnek. A GMP, azaz a Jó Gyártási Gyakorlat rendszer garantálja, hogy a gyártás kezdetétől a nyersanyag a feldolgozásig, a tervezési-, gyártási-, csomagolási-, tárolási- és majd a forgalmazási folyamatokig minden szakasz megfeleljen a vonatkozó szabványoknak, így valóban minőségi termékeket eredményez.

ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK, ZERO INTOLERANCIA

Mesterséges adalékanyagokat, csomósodásgátlót, színezéket (pl.: titán-dioxidot) sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz. A termékeink GMO-, glutén-, szója-, tojás-, tej- és tejfehérje-, laktóz-, cukormentesek. Bizonyos készítményeink kifejezetten hisztamin érzékenyek számára készültek ebből adódóan hisztamin és tiramin mentesek!

PROBLÉMASPECIFIKUS MEGOLDÁSOK SABLONOS TÖMEGTERMÉKEK HELYETT

A felhasznált hatóanyagok, illetve probiotikus törzsek úgy kerültek kiválasztásra, hogy azok együttesen egy adott problémakörnek megfelelően tudjanak jobb életminőséget biztosítani fogyasztóink számára. Az egyes összetevők és jótékony bélbaktériumok minden esetben publikus klinikai vizsgálati eredményekre alapozva kerültek a Napfényvitamin™ termékekbe.

FOGYASZTÓINK MÁSOKAT IS TÁMOGATNAK

Cégünk több hazai alapítvánnyal is kapcsolatban áll, rendszeresen támogatjuk humán-, illetve állatgyógyászati tevékenységüket. Az emberi élet védelme és tisztelete, a minőségi élet előmozdítása és kis kedvenceink esetében az állatmentés és utógondozásuk egyaránt szívügyünk! Jelenleg támogatott alapítványok: Derűs Lélek a Magyar Gyermekekért Alapítvány, A Szeretet Erejével Közhasznú Alapítvány

HANGULATJAVÍTÓ BÉLBAKTÉRIUMOK?

Igényelje most ingyenesen a Természetgyógyász magazinban megjelent tanulmányunkat a mentális betegségek újszerű kiegészítő kezelésének lehetőségeiről!

FOGYASZTÓINK ÍRTÁK

Gratulálok a termékeikhez! Szerintem kimagaslóan jók! A histamin intoleranciában szenvedőknek készült probiotikum teljesen egyedi! Nincs benne L. acidophylus, mely a keresztreakció miatt számomra káros törzs. A termék szedésével már az első néhány nap után jelentős javulást tapasztaltam, megszűnt a puffadásom és a hajhullásom is! Köszönöm! A kutatásokhoz erőt, kitartást és minden jót kívánok!
Iván Andrea
(2021.01.28. Debrecen)
Holisztikus gyógyászattal foglalkozom, több kliensem használta jó eredménnyel a Colon balance-t és a Pszichobiotikumot, mindkettő hiánypótló termék a piacon. A Hisztamin balance viszont még ezeket is felülmúlja, eddig csak külföldi terméket tudtam ajánlani hisztaminos problémákkal küzdő vendégeimnek. Sajnos egy szélsőséges étrendnek köszönhetően nálam is újra megjelentek a hisztaminos tünetek: emésztési problémák, bőrkiütés és viszketés formájában.
Farkas-Boross Zita
(2020.03.23. Budapest)

SZAKMAI PARTNEREINK

Dr. Révész Klaudia

A-Balance magánrendelő

Csizmadia Ágnes Ayu. Tud. Dr.

Ayurvéda szakértő

Dr. Leitem Ágnes

Naturpont Egészségközpont

Közép- és Nagykereskedelmi
partnereink

NAPFÉNYVITAMIN PARTNER PONTOK

PaleoCentrum
1186 Budapest, Besence utca 9/B.

Bio-Barát biobolt
1137 Budapest, Szent István körút

FűSzerTár Biobolt
6722 Szeged, Gogol u. 1.

LinaBIO Biobolt
Westend City Center

14 NAPOS MINŐSÉGI GARANCIA

Rendelésével nem kockáztat semmit, hiszen ha nem elégedett a termék minőségével 14 napon belül visszaküldheti azt!

KÉNYELMES FIZETÉS

Választhatja akár a gyors, biztonságos kártyás fizetést, akár az utalást, de utánvétellel is kiegyenlítheti a számlát.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Vásároljon legalább 28.000 Ft értékben, és a csomagját ingyen szállítjuk ki!

FEL

KOSÁR 1