Pszichobiotikummal a jó közérzetért

PszichoBiotikum

a kiegyensúlyozott
érzelmi élethez és a jó közérzet
fenntartásához. Kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza, melyekaz utóbbi évek klinikai vizsgálatai alapján segíthetik a kiegyensúlyozott érzelmi élet és a megfelelő közérzet fenntartását. Mentális problémák esetén, mint amilyen a depresszió, a szorongásos zavarok, a krónikus fáradtság szindróma, segíthetik a jobb életminőség elérését. A pszichobiotikus törzsek kedvező hatást gyakorolnak a kognitív képességekre is.

Tovább a termékhez...

ColonBalance Plus

Hazánkban egyedülálló módon olyan jótékony baktérium törzseket tartalmaz igen magas csíraszámban, melyek igazoltan segíthetik az irritábilis bél szindrómával küzdők életminőségének javulását. Az egyes törzsek kiválasztása gyógyszerészek által közölt tanulmányokra alapozva történt.

Tovább a termékhez...

PROBIO-SLEEP problémaspecifikus probiotikum

A maga nemében egyedülálló készítmény az alvástámogató termékek között a magyar és közép-európai étrend-kiegészítő piacon egyaránt. Az amerikai DuPont cég kifejlesztett egy olyan probiotikus törzset, mely klinikailag igazoltan képes kedvező hatást gyakorolni többek között az alvásminőségre. Ez a törzs a Lactobacillus paracasei Lpc-37® nevet viseli, melynek egy bizonyos változata normál esetben megtalálható az emberi mikrobiomban. Szimbiotikus készítményünk a PROBIO-SLEEP az Lpc-37-es baktériumot tartalmazza kiemelkedően magas csíraszámban.

Tovább a termékhez...

HistaminBalance Plus

A HistaminBalance Plus készítmény egy hiánypótló termék a magyar étrend-kiegészítő piacon is, hiszen kifejezetten olyan jótékony baktériumokat tartalmaz, melyek nem csupán nem rendelkeznek hisztamin termelő tulajdonsággal, de elősegíthetik a szervezet hisztaminjának lebontását, degradációját, azaz egy egészségesebb hisztamin egyensúly létrejöttét is.

Tovább a termékhez...

Prémium Magnézium-malát

Hazánk első magnézium-malát tartalmú étrend-kiegészítő terméke szerves kötésű Szelénnel dúsítva!
A magnézium-malát a leggyakrabban alkalmazott magnézium vegyületekhez képest több magnézium iont képes biztosítani szervezetünk számára jobb biológiai hozzáférhetőség mellett. Mindezeken kívül a vegyület malát része, ami valójában almasav, többlet energiát biztosíthat sejtjeink számára az almasavra jellemző egyéb pozitív élettani hatások mellett.

Tovább a termékhez...

GoIMMUN Béta- és Alfa-glükán

Hazánk legnagyobb mennyiségű Béta-glükánt tartalmazó készítménye
Természetes immunerősítő hatóanyagai elősegíthetik az immunrendszer megfelelő működését és ezen keresztül a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) okozta fertőzések hatékonyabb leküzdését.

A béta-glükánok régóta a kutatás célkeresztjében lévő vegyületek, melyek igazoltan képesek fokozni a védekezőképességünk alapját képző sejtek eredményesebb munkáját, sőt prebiotikumként a mikrobiom normál működését is támogatják.

Tovább a termékhez...

ReVital Skin & Body

Egy innovatív bőr- és kötőszövet megújító mikrotápanyag komplex. Kapszulánként 9 értékes hatóanyaggal, amelyek egymás hatását erősítve, kiegészítve szinergikus összhangban támogatják testünk “ragasztó anyagának” megújulását és bőrünk szépségének megőrzését! Minden összetevő maximálisan természetes és bőrgyógyászati szempontból is igazolt hatásaik révén kerültek termékünkbe!

Tovább a termékhez...

Sport & ArtProtect ízületvédő komplex

8 komponensű ízületvédő komplex a felhőtlen mozgáshoz, sportoláshoz a család minden tagjának!
hatóanyagai kifejezetten az ízületek védelmét, az ízületi porc egészségét hivatottak szolgálni. Meglévő ízületi gyulladás, porckopás esetén is javasolt a használata. Költséghatékony, hiszen az összetevőit eddig a magyar piacon több különféle termék együttes megvásárlásával tudtuk csak beszerezni

Tovább a termékhez...

D3-K2-vitamin és Szerves Cink-Réz komplex Prebiotikummal

A hatékony D-vitamin és nyomelem pótlás valamint immunrendszerünk, szív- és érrendszerünk működésének támogatója.
A mai modern ember soha nem látott mértékben ki van téve megannyi belső és külső ártalomnak. A felelőtlen nyugati táplálkozás és a környezeti ártalmaknak köszönhetően szervezetünk melegágya lett a különféle krónikus megbetegedéseknek. Éppen ezért olyan fontos a rendszeres D-vitamin pótlás K2-vitaminnal és jól hasznosuló magnéziummal kiegészítve.

Tovább a termékhez...

ZeroHistamine Antioxidáns formula

Öt komponensű védelem az oxidatív stresszel, a szabadgyökök ártó hatásaival szemben egy jobb életminőségért!
Hazánkban elsőként hoztunk létre olyan antioxidáns formulát, mely hisztamin érzékenység esetén is fogyasztható. Kiváló minőségű és gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően az antioxidánsokra jellemző pozitív élettani hatások mellett segíthet a hisztamin intoleracia okozta kellemetlen panaszok mérséklésében, a szervezet hisztamin egyensúlyának fenntartásában.A termék hatóanyagai nem járulnak hozzá más antioxidánsokat tartalmazó, illetve egyéb C-vitamin – bioflavonoid alapú készítmények szedésekor tapasztalható hisztamin szint növekedéshez.

Tovább a termékhez...

Legfrisseb bejegyzéseink

Ismerje meg a legújabb kutatási eredményeket és híreinket a blogunkon.

Tovább a cikkekhez...

tapasztalja meg a napfényvitaminok™ hatását

Csatlakozzon elégedett, egészségtudatos vásárlóink egyre bővülő táborához! Termékeink megvásárolhatóak a webshopunkból.