Környezettudatos márka

A Felelősséggel a jövő ökoszisztémájáért!

A természet ajándékait továbbítjuk Önnek és szeretteinek termékeink által, éppen ezért felelősek vagyunk azért, hogy a jövőben is minden hatóanyag, kivonat a rendelkezésünkre álljon egy ép ökoszisztémában, egy rendezett és minden élőlény számára optimális környezetben. Sokan elfeledkeznek arról, hogy mit is rejt egy kapszula, hány ember munkája van benne és a hatóanyag komplex alapját szolgáló természetes kivonatok mennyi értékes energiát vonnak el a természettől vagy éppen az előállításuk milyen sok áldozatot igényel a környezetünktől.

A legtöbb cégre a kizsákmányoló tevékenység jellemző Hazánkban is, a nemtörődömségnek sajnos komoly következményei lehetnek. A helyzet súlyosságát felismerve cégünk elkötelezett a természeti értékek megóvása és az etikus, környezettudatos gyártás és üzletpolitika mellett.

Miért nincsenek a termékeinkhez külön kis terméktájékoztatók mellékelve a csomagolásban? A válasz a környezettudatosságban rejlik. Bele sem gondolunk abba, hogy ezek az apró papírtájékoztatók mennyi és mennyi fa kivágását teszik szükségessé. Amit tudunk online biztosítunk fogyasztóinknak (pl: fogyasztási javaslatok), csak és kizárólag a feltétlenül szükséges igényes csomagolásokat részesítjük előnyben a felesleges, sokszor ömlengős cégbemutatós marketing szövegeket felvonultató dobozok és prospektusok helyett.

A termékfejlesztések során, illetve a gyártási folyamatok tervezésekor igyekszünk olyan megoldásokat találni, melyekkel a lehető legkisebb terhet rójuk környezetünkre. A kiszerelések nagy része könnyen lebomló anyagokból készülnek. A megrendelések csomagolásakor szintén könnyen lebomló anyagokat és a lebomlás során környezetszennyező anyagokat nem tartalmazó termékeket használunk. A doboztól ragasztószalagig garantáltan környezetbarát csomagolóanyagokba öltözve érkeznek meg Önhöz a Napfényvitaminok!

FEL
KOSÁR 0