Legyen Napfényvitamin partner!

Amennyiben Ön nagy-, közép- vagy kiskereskedelemmel foglalkozó cég, patika, biobolt, paleo üzlet vagy gyógyászati segédeszköz üzlet tulajdonosa, üzletvezetője vagy megbízottja és szeretné, ha a Napfényvitamin termékcsalád egyedülálló magyar készítményei az Ön vállalkozásában is elérhető legyenek kérem, keressen meg bizalommal minket! Termékeink sikerét igazolja egyre növekvő hazai értékesítési hálózatunk, bízunk benne hamarosan az Ön cégét is partnereink körében köszönthetjük!

Milyen extrákat biztosítunk partnereinknek?

 • 20% vagy akár 30-40%-os viszonteladói kedvezmény (forgalomtól függően)
 • Nincsenek vállalhatatlan, nagy darabszámú rendelést megkövetelő partneri elvárásaink
 • Ingyenes kiszállítás akár 24 órán belül! Partnernünk a GLS futárszolgálat
 • Ingyenes információs anyagok, videó bejegyzések, tudományos publikációk a hatékonyabb értékesítésért
 • Rendszeres képzés a Napfényvitamin termékeink hatóanyag tartalmára, működésére, alkalmazási területeire vonatkozóan
 • Partnereinket ingyenesen elhelyezzük igen nagy látogatói számmal rendelkező webshopunk erre kijelölt menüpontjában, így vásárlóink első kézből értesülhetnek az adott
  városban elérhető partnerekről, akiknél helyben megvásárolhatják készítményeinket,
  ezáltal többlet forgalmat generálunk számukra
 • Facebook oldalunkon rendszeresen megjelentetjük új partnereinket
 • Szükség esetén egyénre szabottan tudunk marketing anyagokat, plakátokat, Napfényvitamin logóval ellátott
  kirakati elemeket biztosítani

A Napfényvitamin termékcsalád mikrotápanyagokat tartalmazó készítményei GMP minősítésű magyar üzemben, a Közép-Európában is egyedülálló problémaspecifikus probiotikumaink egy csúcstechnológiás gépparkkal felszerelt százhalombattai üzemben készülnek az amerikai DuPont cég szabadalmaztatott FloraFit® baktérium törzseit felhasználva Hazánkban elsőként. OGYÉI által notifikált, Glutén-, Laktóz-, Cukor-, Titán-dioxid-, DOPING összetevő- és GMO mentes készítmények, így minden tekintetben megfelelnek a Paleo irányelveknek is, de legfőképp az egészséges életvitelnek!

 

 

Fejlesztéseinknek köszönhetően termékkínálatunk folyamatosan bővül a hazai és nemzetközi igényeket is szem előtt tartva. Készítményeink mindig is problémaorientált szemléletet követve kerültek kifejlesztésre a legsürgetőbb, modern emberi problémakörök mentén az életminőség javítása céljából. Új fejlesztéseink közül több készítményünk összeállítása során a hisztamin intoleranciával küzdőkre is gondoltunk, hiszen olyan összetevőket tartalmaznak, melyek nem okoznak hisztaminszint növekedés, illetve támogaták a szervezet normál hisztamin egyensúlyát.

 

Tekintse meg vagy töltse le partneri katalógusunkat:

 Napfenyvitamin™ termékcsalád

Napfényvitamin® termékcsalád – fogyasztási javaslatok

 

Partneri jelentkezés

Bízunk benne, hogy hamarosan a Napfényvitamin partnerek sorában köszönthetjük!

[wpforms id=”9441″ title=”false”]