Legyen Napfényvitamin partner!

Amennyiben Ön nagy-, közép- vagy kiskereskedelemmel foglalkozó cég, patika, biobolt, paleo szaküzlet vagy gyógyászati segédeszköz üzlet tulajdonosa, üzletvezetője vagy megbízottja és szeretné, ha a Napfényvitamin termékcsalád egyedülálló magyar termékei az Ön vállalkozásában is elérhetővé váljanak, kérem jelentkezzen! Termékeink sikerét igazolja egyre növekvő hazai értékesítési hálózatunk és számtalan pozitív tapasztalattal rendelkező fogyasztói körünk. Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön cégét is gazdag partneri közösségünkben köszönthetjük!

Miért éri meg csatlakozni hozzánk?

 • 20%, 30%, 35% vagy akár 40% (nagykereskedelmi) viszonteladói kedvezményt biztosítunk (viszonteladói feltételek szerint)
 • Nincsenek vállalhatatlan, nagy darabszámú rendelést megkövetelő partneri elvárásaink
 • Nincs havi kötelező vásárláshoz kötve a kedvezmény
 • A 35-40%-os kedvezmény sávok esetén ingyenes kiszállítás 24-48 órán belül
 • Partnerünk a GLS futárszolgálat, mely gyors és kifogástalan kézbesítést biztosít
 • Partneri megrendelését kifejezetten erre a célra létrehozott gyors és egyszerűen kezelhető megrendelő felületen tudja leadni
 • Ingyenes prospektusok és információs anyagok, videó bejegyzések, tudományos publikációk a hatékonyabb értékesítésért
 • Rendszeres online képzést indítunk a Napfényvitamin termékeink hatóanyag tartalmára, működésére, alkalmazási területeire vonatkozóan
 • Partnereinket ingyenesen elhelyezzük igen nagy látogatói számmal rendelkező webshopunk erre kijelölt “Napfényvitamin partner pontok” menüjében, így vásárlóink első kézből értesülhetnek az adott városban elérhető partnerekről, akiknél helyben megvásárolhatják készítményeinket, ezáltal többlet forgalmat generálunk számukra
 • Facebook oldalunkon rendszeresen megjelentetjük új partnereinket
 • Szükség esetén egyénre szabottan tudunk marketing anyagokat, plakátokat, Napfényvitamin logóval ellátott kirakati elemeket biztosítani 

A Napfényvitamin termékcsalád mikrotápanyagokat tartalmazó készítményei, valamint a Közép-Európában is egyedülálló problémaspecifikus előflórát tartalmazó termékei egy csúcstechnológiás gépparkkal felszerelt szegedi GMP és HACCP minősítéssel rendelkező üzemben készülnek. Fontos megjegyezni, hogy több élőflórát tartalmazó termékünk klinikai vizsgálatokkal rendelkező, szabadalommal védett jótékony baktérium törzsek felhasználásával készülnek! OGYÉI által notifikált, Glutén-, Laktóz-, finomított Cukor-, Titán-dioxid-, Szója-, Tej és tejszármazék-, Kukorica-, Tiramin-, valamint GMO mentes készítmények, így minden tekintetben megfelelnek a Paleo irányelveknek is, de legfőképp az egészséges életvitelnek! Külön termékcsoportot hoztunk létre a hisztamin intoleranciával élők számára! 

Klinikai vizsgálatokkal rendelkező és szabadalommal védett jótékony törzsek felhasználásával készült problémaspecifikus élőflórás termékek.

Hazai környezetben, Szegeden, GMP minősítésű üzemben gyártott étrend-kiegészítők kifejezetten a legsürgetőbb civilizációs problémák mentén kifejlesztve.

Gratulálok a termékeikhez! Szerintem kimagaslóan jók! A histamin intoleranciában szenvedőknek készült probiotikum teljesen egyedi! Nincs benne L. acidophylus, mely a keresztreakció miatt számomra káros törzs. A termék szedésével már az első néhány nap után jelentős javulást tapasztaltam, megszűnt a puffadásom és a hajhullásom is! Köszönöm! A kutatásokhoz erőt, kitartást és minden jót kívánok!
Iván Andrea
(2021.01.28. Debrecen)
Holisztikus gyógyászattal foglalkozom, több kliensem használta jó eredménnyel a Colon balance-t és a Pszichobiotikumot, mindkettő hiánypótló termék a piacon. A Hisztamin balance viszont még ezeket is felülmúlja, eddig csak külföldi terméket tudtam ajánlani hisztaminos problémákkal küzdő vendégeimnek. Sajnos egy szélsőséges étrendnek köszönhetően nálam is újra megjelentek a hisztaminos tünetek: emésztési problémák, bőrkiütés és viszketés formájában.
Farkas-Boross Zita
(2020.03.23. Budapest)

Fejlesztéseinknek köszönhetően termékkínálatunk folyamatosan bővül a hazai és nemzetközi igényeket is szem előtt tartva. Készítményeink mindig is problémaorientált szemléletet követve kerültek kifejlesztésre a legsürgetőbb, modern emberi problémakörök mentén az életminőség javítása céljából. Új fejlesztéseink közül több készítményünk összeállítása során a hisztamin intoleranciával küzdőkre is gondoltunk, hiszen olyan összetevőket tartalmaznak, melyek nem okoznak hisztaminszint növekedés, illetve támogatják a szervezet normál hisztamin egyensúlyát.

Partneri jelentkezés

Bízunk benne, hogy hamarosan a Napfényvitamin partnerek sorában köszönthetjük!
Aktuális árlistánkat és partneri feltételeinket az űrlap beküldésével együtt igényelheti.

FEL
KOSÁR 0