Terméktapasztalatok

A felhívásra szeretném megosztani az általunk rendszeresen használt termékekkel kapcsolatos tapasztalatainkat. A mellékletben felsoroltam az általunk rendszeresen szedett készítményeket. Általánosságban elmondható hogy nagyon ritkán vagyunk betegek. Betegség esetén gyorsan felépülünk. A felsorolt két probiotikum készítménynek van látványos hatása. Édesapám több éve szedi és szellemi állapota jelentősen javult. Minden terméket 3-4 éve használjuk.

Napfényvitamin D3-K2 komplex: 4 éve rendszeresen szedjük a készítményt (a nyári hónapokban tartunk két hónap szünetet). Megfelelő D-vitamin szintet biztosít, amelyet a vérvizsgálatok is igazoltak!

Pszichobiotikum és PROBIO-SLEEP: Együtt alkalmazzuk a két terméket. Látványosan javította édesapám agyi funkcióit. Két éve szedi és szellemi frissessége jelentősen javult. Korábban átesett egy beszéd vesztéssel járó agyvérzésen. A felépülés gyors volt és az agyi katasztrófának nem maradtak látható jelei. A beszéd képességét is teljes mértékben visszanyerte.

ReVital Skin & Body: A körmök töredezettségét, valamint a hajhullást mérsékelte a termék. Változókorban fellépő tünetek csökkentésére, a kollagénképződés fenntartására használom a terméket. Kúraszerűen évente kétszer.
Bereczk Zsuzsanna
Szigetszentmiklós
Feleségem úgy 1 hónapja szedi a Sport & Árt Protect és a ReVital Skin&Body készítményeket . Keringés miatt a lábán pici apró foltok voltak ez nagyon szépen kezd tisztelni. Az ízületi fájdalmai először felerősödtek majd ez kezd enyhülni .A bal lába ödémás és csúnya piros foltok voltak rajta ez is halványodik és napról napra csökkent .Nagyon örülünk mindketten ezeknek a dolgoknak . További munkájához kívánunk sok sikert!
Darvas Tibor
Budapest
Alvásproblémám van, ezért próbáltam ki a Probio-sleep-et. Több, mint 6 hónapig minden este bevettem egy kapszulát.  Segített abban, hogy az elalvás előtti "agybani kattogásom" elmúljon, így könnyebben el tudtam aludni.  Éjjel ettől függetlenül ugyanúgy felébredek 2 óránként, de ez is már haladás.  Páromnak a Colonbalance-t és a Gastrobalance-t rendeltem, gyors anyagcsere miatt.  1 hét használat után már érezte, hogy evés után nem "morog" a hasa, nem fut át rajta egyből minden.  Persze még nem az igazi, de jobb lett. Magnézium-malátot is szedettem vele a lábgörcsök ellen, abban is volt javulás.
Regényi Nikolett
Sopron
Műtétet követően többféle antibiotikum kúrán estem át. Ennek következtében a bélflórám legyengült. Többféle probiotikummal próbálkoztam, rövid ideig hatásosnak tűntek, de sajnos fokozott savtermeléssel jártak, ami nem javított a helyzetemen. Hisztamin intolerancia gyanúja miatt. Rátaláltam a Histaminbalance Plus termékre és nagyon örülök, mert bevált. Nem termel savat, közérzetem sokkal jobb.
Egerszegi Attila
Miskolc
2 éve kezdtük el használni természet gyógyász ajánlására a Napfényvitamin Pszichobiotikumot felnőtt Autista-Adhd-s lányaimnál és mind a ketten pozitív változást vették észre magukon.  Jobb a közérzetük, egy picit összeszedettebbek a gondolataik. Azóta is folyamatosan szedik mind a ketten.
Szűcs Rita
Kerekegyháza
T. Napfényvitamin! Gastrobalance Plus tapasztalat. Már a 2. dobozzal szedem, mert SIBO és hisztamin intoleranciám is van. Nagyon meg vagyok elégedve a hatásával, sokkal ritkábban kell szednem Normix antibiotikumot,, mint korábban, amikor még nem alkalmaztam a terméküket!
Salamon Györgyi
Budapest
Tisztelt Napfényvitamin! Visszatérő vásárlók vagyunk, mert eddig ez az a probiotikum család ami megfelelő volt volt és éreztük is a hatását!!! - Colonbalance Plus és SlimProBalance - Ezt a természetgyógyász és talpreflexológus ajánlotta, akihez járun Pécsen a panaszaink alapján. 2-3 hónap alatt sikerült a problémáinkat rendezni és azóta ezt a jó állapotot megtartani. Korábban sok más termékkel foglalkoztunk, de inkább hasmenést okoztak, de közérzetben és alvásban nem hoztak ilyen mértékű javulást, ami jelentősen javított a mindennapjainkon. Aminek nagyon örülnénk, ha lenne egy megfelelően kifejlesztett prebiotikum is
Gelányi László
Pécs
Brahimi Kenza vagyok Budapestről. Sok terméküket használtam már: ProbioSleep, HistaminBalance Plus, PszichoBiotikum, ColonBalance Plus, SlimProBalance. Cöliákiás vagyok, és szinte folyamatosan kell szednem probiotikumot. Egy funkcionális terapeuta ajánlotta a terméket. Azt mondta ez a legjobb minőségű a számomra. Ezt meg is tapasztaltam, jobb az emésztésem, az alvásom és a közérzetem ezért rendszeresen szedem.
Brahimi Kenza
Budapest
Termékeiket három éve kezdtük fogyasztani. Először a Colon balance pluszt. Férjem és én az emésztésünk felgyorsítását tűztük ki célul, azaz a rendezett székletet, mely sem nem híg, sem nem erőlködésre okot adó kemény székrekedés. Néhány hónap sem kellett, jött a szép eredmény. S jön azóta is. De ennél is szebb volt Anyósom eredménye, akit gennyes béllel 2021 januárban 3x műtöttek. Beleket vágtak és tisztítottak ki. Kivezetesre nem került sor 90 éves kora miatt... Azonnal elkezdte szedni probiotikumukat, s most jól van, nehéz ételeket is tud enni. Igaz dipankrint is vesz be akkor hozzá. Újabb családi eset, h kb fél éve Lányunk, aki spanyol országban él és így rengeteg halat eszik, hisztamin érzékennyé vált. Szteroidokat, kenőcsöket kap a kiütéseire. Most fedeztem fel, h Önök forgalmaznak, ill. készítenek ilyen problémával küzdő embereknek is probiotikumot. Így most már 3 féle terméküket szeretném vásárolni.
Tamásné Dr. Nyitrai E. Cecília
Budapest
Dr. Hegedűsné Tucsek Anna Mária vagyok, Miskolcon élünk. A Szendi hírlevelekben láttam a HistaminBalance Plust, évekkel ezelőtt. Aztán bizonyos allergiás tünetek jelentkeztek, miután Egészségügyi Főiskolát végeztem Pesten, elolvastam a Hisztamin intolerancia lehetséges tüneteit, megnézettem a DAO enzim szintemet, kiderült, hogy nagyon alacsony. Akkor jutott eszembe a Szendi hírlevélben rendszeresen látott táplálék kiegészítő. Így 2021. őszétől rendelem. 2022-től Daosinnal együtt használom. Azóta nagyjából egyensúlyban vagyok.
Dr. Hegedűsné Tucsek Anna Mária
Miskolc
A Napfényvitamin termékek közül a magnéziumot és a D3+k2-t használom rendszeresen. Nagyon sokszor görcsölt a vádlim. A panasz a magnézium szedésével teljesen elmúlt. Fontos volt számomra a kiválasztásnál, hogy jól hasznosuló magnéziumot tartalmaz. A D vitamin készítmény páratlan a hazai piacon. Amióta szedem messze elkerülnek a vírusok. Se influenza, se covid. Sokkal energikusabb vagyok és a hormonháztartásom is jó irányba befolyásolta. Ami különösen fontos számomra, hogy a termékeik meggyőző kutatási háttérrel rendelkeznek. Érdekelne, hogy az érrendszer "tisztítására", a mészlerakódások csökkentésére folynak-e kutatások? 70+-os vagyok és egy belső nagytakarítás nagyon rám férne.
Dékányné Kozma Judit
Budapest
Az alábbi termékeiket fogyasztottam én és a férjem: GastroBalance, ColonBalance Plus, Probio-sleep. A GastroBalance fogyasztása során határozottan javult az emésztésem és a gyomorpanaszok jelentősen mérséklődtek. A férjem szedte a ColonBalance-t, ő is az emésztése javulásáról számolt be. A Probio-sleep szedése során megszűntek az alvási-elalvási problémáim. Gyorsan el tudtam aludni és kipihenve ébredtem. A kedvező tapasztalataink miatt továbbra is rendelni fogom ezt a három terméket.
Wildné Zsuzsa
Gödöllő
Kelemenné Laura vagyok Érdről. Körülbelül 3 éve használom az alábbi termékeket: Zerohistamine Antioxidant formula, Histaminbalance Plus, Goimmun Béta- és Alfa-glükán Immunerősítés céljából valamint hisztamin intoleranciás gyermekem számára az első két terméket. Mióta ezeket használjuk szinte elmúlt az ekcémája és nem szoktunk betegek, lázasak lenni maximum fél nap alatt átmegy rajtunk bármi is legyen az. Magas hatóanyagtartalmú nagy tisztaságú, felesleges hozzáadott anyagok nélküli termékcsaládot kerestem, amit a Napfényvitamin termékeiben megtaláltam!
Kelemenné Laura
Budapest
Illés Renáta vagyok, Ürömön élek. Két vitamint használunk a férjemmel a Napfényvitaminok közül: Golmmun Béta- és Alfa-glükánt és a Premium Magnesium-Malate-t. Szeptemberben és októberben is megbetegedtünk, és a homeopátiás orvosunk ajánlotta ezeket a vitaminokat. Azóta nem voltunk betegek és remélem nem is leszünk.
Illés Renáta
Üröm
Én nagyon sportos életet élek, heti 80-120 km-t futok és mellette 2 erősítő edzést végzek. Ezért számomra nagyon fontos a jó minőségű és jó felszívódású magnézium, az Önök készítménye nagyon jól bevált. A nagy megterhelés ellenére még a 24 órás futás alkalmával sem jelentkezett izomgörcs. Én kizárólag Prémium Magnézium-malát 450 mg készítményüket használom. Mivel teljes értékű növényi étrenden élek ezért jó lenne ha gyártanának egy vegán porcerősítőt 🙂
Mérő Rudolf
Szeged
Dr Lukácsi Ildikó vagyok, Győrből nagyjából egy másfél éve kezdtem el Önöktől szedni a hisztaminbalance és a slimprobalance terméket. Nálam 6 évvel ezelőtt diagnosztizáltak hisztamin érzékenységet, mely kihatott a mindennapi életemre, egyik kollégám ajánlására próbáltam ki a terméküket, amely szedése mellett könnyebb lett a mindennapi étkezés, jóval kevesebb gyomor panaszom van azóta, jobb a közérzetet evés után, és nincsen puffadás. A slimpro terméküket pedig az ideális súly megtartásában nyújt segítséget, feljavította az anyagcserémet. Ezenkívül szedem a goimmun béta és alfa glükán terméküket egyrészt immunerősítőként másrészt pedig a koleszterin csökkenése miatt. Ezen terméküket nem régóta használom, de úgy érzem hogy erősebb lett az immunrendszerem azóta, ellenállóbb lettem.
Dr Lukácsi Ildikó
Győr
Tavaly május óta használom a ColonBalance Plus nevű probiotikum készítményüket. Egy szegedi ismerősöm javasolta, akinek hasonló bélproblémái vannak, mint nekem. Vastagbél divertikulózis betegségem van. Emiatt többször gyulladás alakul ki. Az a gyanúm (ami orvosilag még nem igazolódott), hogy irritábilis bél szindrómám is van. Ez a termék nagyon sokat javított az állapotomon. Reggelente étkezés előtt veszek be egy kapszulát. Délután, minden nap egy Enterol kapszulát is szedek. Próbálok a kiegyensúlyozott, többszöri étkezésre is odafigyelni. Mindezek mellett,- amikor be tudom szerezni - naponta eszem egy majdnem éretlen banánt. (Ezt egy másik ismerősöm ajánlotta, akinek az orvosa javasolta.)
Körösztös Ferencné
Szekszárd
Dr Lukácsi Ildikó vagyok, Győrből nagyjából egy másfél éve kezdtem el Önöktől szedni a hisztaminbalance és a slimprobalance terméket. Nálam 6 évvel ezelőtt diagnosztizáltak hisztamin érzékenységet, mely kihatott a mindennapi életemre, egyik kollégám ajánlására próbáltam ki a terméküket, amely szedése mellett könnyebb lett a mindennapi étkezés, jóval kevesebb gyomor panaszom van azóta, jobb a közérzetet evés után, és nincsen puffadás. A slimpro terméküket pedig az ideális súly megtartásában nyújt segítséget, feljavította az anyagcserémet. Ezenkívül szedem a goimmun béta és alfa glükán terméküket egyrészt immunerősítőként másrészt pedig a koleszterin csökkenése miatt. Ezen terméküket nem régóta használom, de úgy érzem hogy erősebb lett az immunrendszerem azóta, ellenállóbb lettem.
Dr Lukácsi Ildikó
Győr
Tavaly május óta használom a ColonBalance Plus nevű probiotikum készítményüket. Egy szegedi ismerősöm javasolta, akinek hasonló bélproblémái vannak, mint nekem. Vastagbél divertikulózis betegségem van. Emiatt többször gyulladás alakul ki. Az a gyanúm (ami orvosilag még nem igazolódott), hogy irritábilis bél szindrómám is van. Ez a termék nagyon sokat javított az állapotomon. Reggelente étkezés előtt veszek be egy kapszulát. Délután, minden nap egy Enterol kapszulát is szedek. Próbálok a kiegyensúlyozott, többszöri étkezésre is odafigyelni. Mindezek mellett,- amikor be tudom szerezni - naponta eszem egy majdnem éretlen banánt. (Ezt egy másik ismerősöm ajánlotta, akinek az orvosa javasolta.)
Körösztös Ferencné
Szekszárd
T. Napfényvitamin! Gastrobalance Plus tapasztalat. Már a 2. dobozzal szedem, mert SIBO és hisztamin intoleranciám is van. Nagyon meg vagyok elégedve a hatásával, sokkal ritkábban kell szednem Normix antibiotikumot,, mint korábban, amikor még nem alkalmaztam a terméküket!
Salamon Györgyi
Budapest
Tisztelt Napfényvitamin Visszatérő vásárlók vagyunk mert eddig ez az a probiotikum család ami megfelelő volt volt és éreztük is a hatását Colonbalance Plus és SlimProBalance Ezt a természetgyógyász és talpreflexológus ajánlotta akihez járun Pécsen a panaszaink alapján 23 hónap alatt sikerült a problémáinkat rendezni és azóta ezt a jó állapotot megtartani Korábban sok más termékkel foglalkoztunk de inkább hasmenést okoztak de közérzetben és alvásban nem hoztak ilyen mértékű javulást ami jelentősen javított a mindennapjainkon Aminek nagyon örülnénk ha lenne egy megfelelően kifejlesztett prebiotikum is
Gelányi László
Pécs
Stresszes életet élek, persze ki nem. Időnként elfárad a szervezetem, az idegrendszerem és ez nálam úgy nyilvánul meg, hogy nem tudok enni. Próbálok diétázni, kímélő, egészséges ételeket enni, de sajnos olyankor mindentől rosszul vagyok. Nagyon fáj a gyomrom és mindez folyamatosan, egész nap. Iszonyatosan lehúz, nem tudok aludni, dolgozni. Antidepresszánssal is próbálnak kezelni, illetve gasztroenterologus segítségére is szükségem van ezekben a periódusokban. Általában 3 hónap alatt áll helyre, addig folyamatos a kínlódás. Amikor a Napfényvitamin probiotikus készítményeire rátaláltam, egy extrém hosszú, fél éves folyamat közepette próbáltam regenerálódni, a korábbi módszerek nem igazán segítettek az emésztőrendszerem regenerálódásában. Sok próbálkozás után elkezdtem szedni a ColonBalance Plus-t, minden reggel éhgyomorra és egy hónap alatt jelentős javulást éreztem. Ezt követően a reggeli adag után délután bevettem egy PszichoBiotikumot is és egy héttel később teljesen tünetmentes lettem és azóta normálisan étkezem, mindent, változatosan. Nagyon hálás vagyok a gyártónak a készítményért és a jó tanácsokért. Mindenkinek ajánlom ezt a kiváló terméket!
Nagy Éva
(Budapest, 2020. május 4.)
Gratulálok a termékeikhez! Szerintem kimagaslóan jók! A histamin intoleranciában szenvedőknek készült probiotikum teljesen egyedi! Nincs benne L. acidophylus, mely a keresztreakció miatt számomra káros törzs. A termék szedésével már az első néhány nap után jelentős javulást tapasztaltam, megszűnt a puffadásom és a hajhullásom is!
Iván Andrea
(Debrecen, 2021.01.28.)
Egy 30 éves férfi vagyok és már gyermekkorom óta pszichés problémákkal küzdök (szorongás, depresszió). 12 éves koromban kerültem először pszichiáterhez, mert már olyan súlyúvá nőtt a probléma. Az orvos gyógyszeres kezelést állított be, majd idővel sikerült elhagynom a gyógyszereket egy ideig, majd ismét rászorultam a gyógyszeres kezelésre. 16 éves koromig egymást váltották a gyógyszeres és gyógyszermentes időszakok, amikor egy nagyon súlyos, pszichotikus mélységű depresszióba kerültem. Ekkor kórházba kerültem, ahol közel három hétig voltam bent, azóta folyamatos gyógyszerszedő vagyok, bár a terápiában többször történt változás.Jelenleg Rivotrilt és Szertralint szedek.
A. Zoltán
(2020.02.10. Hódmezővásárhely)
Holisztikus gyógyászattal foglalkozom, több kliensem használta jó eredménnyel a Colon balance-t és a Pszichobiotikumot, mindkettő hiánypótló termék a piacon. A Hisztamin balance viszont még ezeket is felülmúlja, eddig csak külföldi terméket tudtam ajánlani hisztaminos problémákkal küzdő vendégeimnek. Sajnos egy szélsőséges étrendnek köszönhetően nálam is újra megjelentek a hisztaminos tünetek: emésztési problémák, bőrkiütés és viszketés formájában. A tesztek alapján teljesen felborult a rossz bacik aránya és megemelkedett a hisztamintermelők száma. 2 hete ezért én is elkezdtem szedni a Hisztamin balance-t, 4-5 nap múlva csillapodtak az étkezés utáni tüneteim, így 2 hét elteltével pedig radikális javulásról tudok beszámolni, emésztési panaszaimat teljesen lecsökkentette, a puffadás és a meleg víz hatására jelentkező kiütések teljesen visszaszorultak. Hiánypótló termék a magyar piacon!
Farkas-Boross Zita
(2020.03.23. Budapest)
Örömmel értesítem Önöket, hogy nagyon meg vagyok elégedve a Napfényvitamin termékeikkel! Azóta sokkal könnyebben mozgok és szinte nem is fájnak az ízületeim. Sőt még a bal térdem is elkezdett mozogni, pedig ebből a térdemből a gyulladás teljesen kiette a porcot. Ilyen jó termékekkel igazán az elmúlt tíz évben nem találkoztam, pedig már nagyon sok terméket kipróbáltam.
Szabados Edit
(2020.01.22. Bodonhely)
Mióta szedem a Pszichobiotikumot sokkal jobban érzem magam, a szorongásaim szinte megszűntek, kedélyállapotom sokkal jobb. Nagy reményekkel várom a Hisztaminbalance Plus készítményt. Minden hasonló problémával küzdő ismerősömnek ajánlom a készítményeket.
Patkó Margit
(2020.01.19. Budapest)
Nos rengeteg hasfájással küzdöttem kb. 2013 óta feszítés, puffadás, hasmenés voltak a legdominánsabb tünetek. 2017 óta tartok gluténmentes étrendet, ami nagyban enyhített a panaszokon, de még mindig, főleg stressz helyzetekben kísért utamon a hasmenés vagy hasi diszkomfort érzés. Amióta piacra került a ColonBalance Plus szinte folyamatosan szedtem sokkal jobbnak éreztem mint bármelyik korábban tesztelt terméket (gr 8 now, omnibiotic, normaflore stb). Meggyőződésem, hogy ennek köszönhetem, hogy hasmenéses panaszaim augusztussal mondhatni teljes mértékben megszűntek, az egyéb diszkomfort is jelentősen csökkent. Ezáltal több az energiám, jobb az étvágyam és sokkal nyugodtabb vagyok. Elmúlt az évek óta tartó “rettegés”, ami társult a teljesen kiszámíthatatlan módon jelentkező hasmenéses eseményekhez. Sokmindent kipróbáltam, de a fordulatot hozó készítmény mindenképpen a colonbalance volt! Szeptemberben hetekre el is tudtam hagyni a terméket ami számomra óriási eredmény ha azt vesszük, hogy 2016-ban széntabletta nélkül nem tudtam kb. sehová elmenni.. Remélem, hogy sikerült oly mértékben a bélflóra állományt javítani, hogy a javasolt módon kúraszerűen elegendő lesz fogyasztani.
Keller Bernadett
(2019.11.10. Budapest)
Állandó térdszúrásom, mely igencsak megkeserítette a mindennapjaim, jelentősen csökkent. Sokkal könnyebben járok, kevésbé viseli meg a térdeim az állás. A Sport & ArtProtect terméküket fogyasztom már három hónapja.
Piros Magdolna
(2019. 09. 12. Hódmezővásárhely)
Komoly odafigyelés mellett voltak étkezések, amik után erős hasi görcsöket, puffadást tapasztaltam. A tejtermékeket egy ideje kerülöm mégis a tünetek vissza-visszatértek. A Colonbalance Plus probiotikum öt hetes használata után már jelentős javulást tapasztaltam. A hasmenéses panaszaim is enyhültek.
Lukács Péter
(2019. 10. 18. Budapest)
Tisztelt Pintér Úr! Köszönöm a kedves szavakat és a mindenre való odafigyelését. Sok problémám van, de a legnagyobb az izületi kopás. Már régóta figyelem az Ön által fejlesztett vitaminokat, minden leírását elolvasom és most döntöttem, hogy meg is rendeltem /minden nyugdíjból félretéve rá/. Fájdalommal élem a mindennapjaim és már a mozgásomban is eléggé korlátozva vagyok, de nem adom fel. Nehezen, de még elvégzem a rám háruló feladatokat. Ezért bízom annyira a vitaminokban és az ásványi anyagokban, mert úgy érzem, hogy velük könnyebb./ Kertes házban élünk a drága férjemmel, van munka bőven, hál Istennek, mert így rákényszerülünk a mozgásra. Egy a baj, őszinte vagyok, nagyon drága a nyugdíjból kifizetni ezt az összeget, amibe kerül. Mindenesetre most elkezdem szedni az Ön által ajánlottakat, mert biztos vagyok benne, hogy ez a Magnézium, nem az a Magnézium amit a patikában veszek. És itt az év vége, most már az unokáknak kell félrerakni karácsonyi ajándéknak, nem pedig gyógyszerre. Köszönöm, hogy meghallgatott, elnézését kérem, hogy hosszú voltam, sok sikert kívánok a jövőben Önnek a fejlesztő munkájához, hogy minél több embernek tudjon segíteni a gyógyulásában. Tisztelettel S. Antalné, Marika aki 69 éves
S. Antalné, Marika aki 69 éves.
(Salgótarján, 2017. 10. 13.)
“Tisztelt Pintér Zoltán ! Szeretném a tanácsát kérni ebben az esetben. A barátnőmnek /58 éves/ akinek csontritkulása van különböző alkalmakra ajándékozni szoktam a Napfényvitamint, és ő is szokott rendelni általam. Amikor még nem szedte a vitamint erős csontritkulása volt, a következő mérésnél egy évvel később sokkal jobb lett az eredmény, és csak ezt a vitamint szedte (Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves cink-réz komplex), amit az orvos felírt ki sem váltotta. A labor értékeket mellékelem. Kérdésem az lenne, hogy ennek ismertében tudna e a barátnőm részére valami másik készítményt is ajánlani. a napfényvitamin mellé. Következő gyógyszereket kellene szednie: Sedron 70 mg heti 1, citrokalcium 200 mg napi 2×1. ezeket a gyógyszereket nem szívesen szedné be. ( volt már egyszer veseköve, amit elhajtottak) Pár labor érték: Karbamid 3.7, Kreatinin 66, eGFR 89, Összes kalcium 2.40, Foszfát 1.26, Alkalikus foszfatáz 116, Oszteokalcin 26, TSH 1.84, Béta-crosslaps 424.5 A laboreredményemben normál csontanyagcsere, megfelelő D-vitamin szint igazolódott. Várom megtisztelő válaszát.
Kustos Klára
(Csabrendek, 2018. 03. 19.)
Mióta szedem a Pszichobiotikumot sokkal jobban érzem magam, a szorongásaim szinte megszűntek, kedélyállapotom sokkal jobb. Nagy reményekkel várom a Hisztaminbalance Plus készítményt. Minden hasonló problémával küzdő ismerősömnek ajánlom a készítményeket.
Szabados Edit
(2020.01.22. Budapest)
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, a kiszolgálással! Minden precízen zajlik. Sokkal erősebbnek érzem magam mióta szedem a Magnéziumot például, akár este tíz órakor is tudok vasalni, ha épp szükséges! 🙂 Köszönöm a munkáját, nagyon sok sikert kívánok Önnek!
Baráth Viola
(Esztergom, 2017. 08. 15.)
Szia! Most kaptam visszajelzéseket a Napfényvitamin GoImmun-ról, gondoltam meg osztom veled. Egyik daganatos beteg 1,5 hete eszi napi 2×1-t, megszűnt a hányása fel bír kelni az ágyból pedig frissen műtött hasnyálmirigy beteg áttéttel, újra bír enni. A másik emlődaganatos hölgy beteg, neki marékban hulott a haja, egy hét után hajmosásnál feltűnt neki, hogy csökkent a hajhullása. Most 3 hete eszi és egyáltalán nem hullik a haja. Ez nagyon szuper eredmény hála neked.
Fekete Margó
(Kiskunfélegyáza, 2017. 10. 09.)
Kedves Pintér Zoltán Úr! Szeretném örömmel megosztani Önnel, hogy a 25-OH-Calciferol labor értékem egy év alatt 42 értékről 111-re emelkedett.
Kiss Mária Éva
(Székesfehérvár, 2017. 09. 08.)
Nekem van vevőm aki boldog, hogy rátalált a PszichoBiotikumra! Elmondása szerint önbántalmazó, de mióta szedi azóta teljesen jól van. A szempillája is ki tudott nőni. Nagyon örülök, hogy segíteni tudtam neki ezzel a készítménnyel! Hálásan köszönöm Önöknek!
Kállai Ilona
(2019. 09. 06. Kecskemét)
FEL

KOSÁR 0