“Tisztelt Pintér Zoltán !

Szeretném a tanácsát kérni ebben az esetben.

A barátnőmnek /58 éves/ akinek csontritkulása van különböző alkalmakra ajándékozni szoktam a Napfényvitamint, és ő is szokott rendelni általam. 
Amikor még nem szedte a vitamint erős csontritkulása volt, a következő mérésnél egy évvel később sokkal jobb lett az eredmény, és csak ezt a vitamint szedte (Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves cink-réz komplex), amit az orvos felírt ki sem váltotta. A labor értékeket mellékelem. Kérdésem az lenne, hogy ennek ismertében tudna e a barátnőm részére valami másik készítményt is ajánlani. a napfényvitamin mellé. Következő gyógyszereket kellene szednie: Sedron 70 mg heti 1, citrokalcium 200 mg napi 2×1. ezeket a gyógyszereket nem szívesen szedné be. ( volt már egyszer veseköve, amit elhajtottak)

Pár labor érték:
Karbamid 3.7, Kreatinin 66, eGFR 89, Összes kalcium 2.40, Foszfát 1.26, Alkalikus foszfatáz 116, Oszteokalcin 26, TSH 1.84, Béta-crosslaps 424.5 

A laboreredményemben normál csontanyagcsere, megfelelő D-vitamin szint igazolódott.

Várom megtisztelő válaszát.

Kustos Klára / Csabrendek, 2018. 03. 19.

“Tisztelt Pintér Úr! Köszönöm a kedves szavakat és a mindenre való odafigyelését. Sok problémám van, de a legnagyobb az izületi kopás. Már régóta figyelem az Ön által fejlesztett vitaminokat, minden leírását elolvasom és most döntöttem, hogy meg is rendeltem /minden nyugdíjból félretéve rá/. Fájdalommal élem a mindennapjaim és már a mozgásomban is eléggé korlátozva vagyok, de nem adom fel. Nehezen, de még elvégzem a rám háruló feladatokat. Ezért bízom annyira a vitaminokban és az ásványi anyagokban, mert úgy érzem, hogy velük könnyebb./ Kertes házban élünk a drága férjemmel, van munka bőven, hál Istennek, mert így rákényszerülünk a mozgásra.

Egy a baj, őszinte vagyok, nagyon drága a nyugdíjból kifizetni ezt az összeget, amibe kerül. Mindenesetre most elkezdem szedni az Ön által ajánlottakat, mert biztos vagyok benne, hogy ez a Magnézium, nem az a Magnézium amit a patikában veszek. És itt az év vége, most már az unokáknak kell félrerakni karácsonyi ajándéknak, nem pedig gyógyszerre. Köszönöm, hogy meghallgatott, elnézését kérem, hogy hosszú voltam, sok sikert kívánok a jövőben Önnek a fejlesztő munkájához, hogy minél több embernek tudjon segíteni a gyógyulásában. Tisztelettel S. Antalné, Marika aki 69 éves.”

S. Antalné, Marika aki 69 éves. / Salgótarján, 2017. 10. 13.

“Szia! Most kaptam visszajelzéseket a Napfényvitamin GoImmun-ról, gondoltam meg osztom veled. Egyik daganatos beteg 1,5 hete eszi napi 2×1-t, megszűnt a hányása fel bír kelni az ágyból pedig frissen műtött hasnyálmirigy beteg áttéttel, újra bír enni. A másik emlődaganatos hölgy beteg, neki marékban hulott a haja, egy hét után hajmosásnál feltűnt neki, hogy csökkent a hajhullása. Most 3 hete eszi és egyáltalán nem hullik a haja. Ez nagyon szuper eredmény hála neked.”

Fekete Margó / Kiskunfélegyáza, 2017. 10. 09.

“Kedves Pintér Zoltán Úr! Szeretném örömmel megosztani Önnel, hogy a 25-OH-Calciferol labor értékem egy év alatt 42 értékről 111-re emelkedett.”

Kiss Mária Éva / Székesfehérvár, 2017. 09. 08.

“Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, a kiszolgálással! Minden precízen zajlik. Sokkal erősebbnek érzem magam mióta szedem a Magnéziumot például, akár este tíz órakor is tudok vasalni, ha épp szükséges! 🙂 Köszönöm a munkáját, nagyon sok sikert kívánok Önnek!”

Baráth Viola / Esztergom, 2017. 08. 15.